ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150€

We believe in fashion

Our story

To COMPSO είναι μια φρέσκια πρόταση στον χώρο της μόδας που ήρθε να θυμίσει κάτι από τα παλιά. Τότε που οι γυναίκες άνοιγαν και έκλειναν πολλές φορές την ντουλάπα τους μέχρι να βρουν τι θα φορέσουν για να πάνε επίσκεψη. Τότε που στην είσοδο του σπιτιού έβρισκες πολλά ζευγάρια με γοβάκια και δεν ήξερες ποιό να πρωτοδιαλέξεις…

Είμαστε εδώ για να σας θυμίσουμε την θηλυκή σας πλευρά χωρίς υπερβολές. Είμαστε εδώ για να βγούμε όλες πάλι έξω κομψές και φροντισμένες. Είμαστε εδώ για να σας θυμίσουμε πόσο πολύ τιμάτε τους καλεσμένους σας όταν τους υποδέχεστε καλοντυμένες…

Είμαστε εδώ για να σας θυμίσουμε να γυαλίσετε τα γοβάκια σας…

Compso Style

Το COMPSO είναι ένα ζεστό σπίτι μόδας που σας ανοίγει την πόρτα του για να σας υποδεχθεί και να σας θυμίσει πώς να στέκεστε πάλι στα τακούνια σας.

Αγαπάμε πολύ το casual chic ντύσιμο και ψάχνουμε με πολλή όρεξη και μεράκι τα ρούχα που σας παρουσιάζουμε. Είμαστε ανήσυχοι και ψάχνουμε διαρκώς για ρούχα, υφάσματα και πατρόν που είναι άνετα και κομψά… Επίσημα ή casual.

Το COMPSO house of fashion λειτουργεί κατά βάση σαν ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και ως φυσικό κατάστημα στην έδρα του, κατόπιν ραντεβού για καφέ και private shopping.

Από καρδιάς…

Σωτηρία Αγιομυργιαννάκη

COMPSO
ΑΓΙΟΜΥΡΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
Εμπόριο Γυναικείων Ενδυμάτων
Κολοκοτρώνη 9, 145 62 Κηφισιά
ΑΦΜ: 062968038 – ΔΟΥ: ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΤΗΛ.: 2110025015