ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150€

Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) – Επιστροφή προϊόντων. Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει εύκολα τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα επειδή απλά άλλαξε γνώμη, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Επίσης δεν θα πρέπει από το προϊόν να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια αλλιώς δεν δύναται να επιστραφεί.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην συσκευασία που το έχετε παραλάβει.

Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.

Για να προχωρήσετε στη διαδικασία της αλλαγής, είναι υποχρεωτικό να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.

Η αλλαγή προϊόντων έχει έξοδα 5€ (αφορά τα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής) και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Εφόσον μιλήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω οποιουδήποτε άλλου μέσου, και έχει συμφωνηθεί η αλλαγή, η διαδικασία είναι η εξής: αρχικά μας αποστέλλετε πίσω στην έδρα μας το προϊόν που είναι προς αντικατάσταση με την Γενική Ταχυδρομική και ακολούθως αφού εξετάσουμε την ακεραιότητά του σας στέλνουμε εκ νέου το νέο προϊόν που έχουμε από κοινού συμφωνήσει. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε εσάς.

Αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε συγκεκριμένα προϊόντα που είναι customised και ετοιμάζονται κατά παραγγελία, στα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής, καθώς και στα προϊόντα stock που βρίσκονται σε καθεστώς μεγάλης έκπτωσης. Σε κάθε περίπτωση όταν το προϊόν δεν τελεί υπό καθεστώς αλλαγής θα αναγράφεται σε εμφανές σημείο.

Πληροφορίες για την επίλυση διαφορών κατά το άρθρο 14 παρ. 1 του Κανονισμού για την Ηλεκτρονική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών:

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνει στους καταναλωτές το δικαίωμα να επιλύουν τις ηλεκτρονικές διαφορές τους κατά το άρθρο 14 παρ. 1 του Κανονισμού για την Ηλεκτρονική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών σε μία από τις πλατφόρμες της. Η πλατφόρμα (http://ec.europa.eu/consumers/odr) χρησιμεύει ως τόπος προσφυγής των καταναλωτών για εξωδικαστικό διακανονισμό διαφορών που προκύπτουν από ηλεκτρονικές αγορές και συμβάσεις παροχής υπηρεσιών.

Επιστροφή χρημάτων:

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.
Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα η επιστροφή γίνεται μέσω της Τράπεζας Eurobank στην πιστωτική σας κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο ακύρωσης δεν δύναται να παραταθεί πέραν των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Ακύρωση παραγγελίας:

Σε περίπτωση που θέλετε ν’ ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα μας για να μας ενημερώσετε σχετικά. Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μόνο αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την διαδικασία που αναφέρεται στην ενότητα επιστροφή χρημάτων.